Tekijät

Yrittäjä Kristiina Mälkki

Erityisosaamistani ovat jalkaongelmia ehkäisevä ja jalkojen toimintaa ylläpitävä hoito, sairausperäisten ongelmien hoito, kuten diabeteksesta, reumasta ja psoriasiksesta aiheutuvat vaivat.

Minua on kiitetty siitä, että olen aidosti kiinnostunut asiakkaideni jaloista ja haluan löytää ratkaisuja kaikenlaisiin jalkapulmiin. Olen tarkka työssäni ja asiakkaan tyytyväisyys on minulle sydämen asia.

Parasta työssäni ovat ihanat asiakkaat, jotka palaavat palveltavakseni yhä uudestaan.

Taustani ja koulutukseni

Terveysalan ammattitutkinnon, jalkojenhoitaja AT, suoritin vuonna 2012. Olenkin tehnyt jalkahoitoa kokoaikaisesti vuodesta 2012. Terveydenhoidon perusteet on tuttua jo aikaisemmalta koulutukseltani hammashoitajana. Hammashoitajaksi valmistuin vuonna 1989 silloisesta Helsingin IV Terveydenhuolto-oppilaitoksesta.

Vaihdoin ammattia, koska halusin lisää haasteita uralleni. Asiat tapahtuivat luonnostaan, kun pääsin kokeneen, eläköityvän jalkahoitajan oppiin. Jatkoin hänen yritystoimintaansa, joskin vuosien varrella asiakkaat ovat ehtineet vaihtua ja olen iloinen jokaisesta uudesta asiakkaasta.

Vapaa-ajalla minua piristää yorkshirenterrieri Leo ja biewerterrieri Albin jotka tarjoaa varsinaista syliterapiaa! Saatat tavata heidät joskus myös hoitolalla.

Lämpimästi tervetuloa palveltavakseni.

Osa-aikainen sopimusyrittäjä Jalkaterapeutti AMK Susanna Juvakka

Työssäni keskityn jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn ja jalkaterveyden ylläpitämiseen. Diabeetikkojen ja reumaatikkojen jalkojenhoidossa keskityn toimintakyvyn ylläpitämisen lisäksi jalkahaavojen ennaltaehkäisyyn. Jalkaterapeuttina osaamiseeni kuuluvat myös ortoositerapiat, kuten silikonisten varpaidenoikaisijoiden ja pohjallisten tekeminen, ja erilaisten jalkavaivojen, esimerkiksi plantaarisen faskiopatian, kuntoutus.

Olen huolellinen hifistelijä, ja olenkin saanut hyvää palautetta tarkasta työnjäljestä. Olen saanut kiitosta myös siitä, että välitän aidosti asiakkaiden jalkaongelmien ratkaisusta. Työssäni palkitsevaa on työn konkreettisuus ja asiakkaan tyytyväisyys, kun johonkin pulmaan on saatu ratkaisu.

Taustani ja koulutukseni

Valmistuin jalkaterapeutiksi (AMK) vuonna 2020 ja olen heti valmistumisestani lähtien tehnyt oman alani töitä työntekijänä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella. Ajatus yritystoiminnasta ja oman osaamisen laajemmasta hyödyntämisestä on kytenyt mielessäni heti valmistumisesta lähtien, joten osa-aikainen sopimusyrittäjyys oli hyvä ensimmäinen askel kohti haavettani.

Kipinä ammattiin jalkojen terveyden parissa taisi syttyä jo yläasteiässä, kun innostuin paljasjalkakävelystä. Myös juokseminen ja monipuolinen liikunta ovat lähellä sydäntäni, joten jalkojen terveyden merkitys on aina ollut minulle suuri.