Tekijät

Yrittäjä Kristiina Mälkki

Erityisosaamistani ovat jalkaongelmia ehkäisevä ja jalkojen toimintaa ylläpitävä hoito.

Minua on kiitetty siitä, että olen aidosti kiinnostunut asiakkaideni jaloista ja haluan löytää ratkaisuja kaikenlaisiin jalkapulmiin. Olen tarkka työssäni ja asiakkaan tyytyväisyys on minulle sydämen asia.

Parasta työssäni ovat ihanat asiakkaat, jotka palaavat palveltavakseni yhä uudestaan.

Taustani ja koulutukseni

Terveysalan ammattitutkinnon, jalkojenhoitaja AT, suoritin vuonna 2012. Terveydenhoidon perusteet on tuttua jo aikaisemmalta koulutukseltani hammashoitajana. Hammashoitajaksi valmistuin vuonna 1989 silloisesta Helsingin IV Terveydenhuolto-oppilaitoksesta.

Vaihdoin ammattia, koska halusin lisää haasteita uralleni. Asiat tapahtuivat luonnostaan, kun pääsin kokeneen, eläköityvän jalkahoitajan oppiin. Jatkoin hänen yritystoimintaansa, joskin vuosien varrella asiakkaat ovat ehtineet vaihtua ja olen iloinen jokaisesta uudesta asiakkaasta.

Vapaa-ajalla minua piristää yorkshirenterrieri Leo ja biewerterrieri Albin jotka tarjoaa varsinaista syliterapiaa! Saatat tavata heidät joskus myös hoitolalla.

Lämpimästi tervetuloa palveltavakseni.

Osa-aikainen sopimusyrittäjä Jalkaterapeutti (AMK) Tiia Grönmark 

Olen valmistunut Helsingistä, Metropolia ammattikorkeakoulusta vuonna 2017.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2019 asti toimien Helsingin sekä Espoon alueella, mm. Espoon Jalkaterapia Teamillä. Vastaanottotyön lisäksi teen myös koti- ja laitos käyntejä.

Käytän työssäni tutkittuun tietoon perustuvia tutkimus- ja hoitomenetelmiä. Osaamisalaani kuuluu mm.vaativien iho-ja kynsimuutosten hoito, sairausperäisten jalkavaivojen (diabetes, reuma, tuki-ja liikuntasairaudet, psoriaasi) hoito sekä ennaltaehkäisy.

Lisäksi jalkaterän asentomuutosten hoito, kuten (vaivaisenluu, vasaravarpaat, laskeutunut poikittaiskaari), akuutin tai pitkittyneen kivun tutkiminen, hoito ja kuntoutus sekä asiakkaan toimintakyvyn ylläpitäminen.

Valmistan myös yksilöllisiä elementtipohjallisia ja erilaisia ortooseja täällä Malmilla, sekä annan jalkineneuvontaa!